Individuele coaching

Iedereen kent periodes waar je tegen zaken aanloopt. Of die zaken nu op professioneel en/of persoonlijk vlak liggen. Je kunt in mijn coachpraktijk terecht met vraagstukken die liggen op het vlak van persoonlijke effectiviteit, werk & loopbaan, familie & relaties en leven & zingeving.

Werkwijze
Tijdens het coachtraject loop ik een stuk met je mee. Jouw doel, jouw tempo en proces zijn leidend. Bij elk vraagstuk kijken we door een systemische bril, waarmee je inzicht krijgt in jouw situatie en patronen. Bewustwording, inzicht en acceptatie wat er is, vormen de basis om te onderzoeken hoe het anders kan op een manier die bij jou past. Naast de gesprekken ( gemiddeld 4 tot 10 ) kan een traject bestaan uit een mix van ( creatieve ) reflectie-opdrachten, een oefensessie met een acteur ´╗┐en/ of deelname aan een workshop. De opdrachten tussendoor helpen je verder in je bewustwording, zodat je je inzichten kan integreren in je dagelijkse praktijk.

Resultaten
Naast het behalen van het geformuleerde coachdoel, ervaren mensen vaak positieve neveneffecten door het coachtraject. Je voelt meer verbinding met jezelf en je omgeving. Je ervaart meer balans & vitaliteit, plezier, rust, veerkracht en regie over je eigen leven.

Praktijkruimte
De coachgesprekken vinden desgewenst plaats op locatie en/of in het Springhuys in Utrecht en Coachpraktijk Roerzicht in Roermond.

Daarnaast werk ik online.

Tarieven
Een coachgesprek duurt 1 uur tot 1,5 uur. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een particulier en een zakelijk tarief. Ik werk met een jongerentarief.