Lian

Achtergrond
Na afronding van de studie Beleidswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik 17 jaar gewerkt op het gebied van sociale zekerheid, arbeidsmarkt- en personeelsbeleid. In de rol van projectleider, adviseur en teammanager heb ik in de keuken mogen kijken van zorginstellingen, gemeenten en bedrijven. Vervolgens ben ik 7 jaar werkzaam geweest als assessmentadviseur. Gaandeweg heb ik mijn focus verlegd van inhoud naar proces. Van beleidsnota’s, werkprocedures, wet- en regelgeving naar de psychologische aspecten van mensen en organisaties. Deze perspectiefwisseling is ingegeven door mijn ervaring en overtuiging dat werkelijke aandacht voor de mens en het proces bepalend is voor het succesvol functioneren van mensen, teams en organisaties. Sinds 2007 run ik mijn coachpraktijk voor mens- & teamontwikkeling.

Mijn drijfveer is
professionals (in een adviesrol, projectleiders, leidinggevenden en ondernemers) en teams te inspireren en te faciliteren naar bewustwording en inzicht wie ze in essentie zijn. Zodat zij onbenut potentieel kunnen aanboren, eigenaarschap en veerkracht ontwikkelen en stappen kunnen zetten in hun gewenste richting en uitkomsten. En het weer kan stromen in hun teams en organisaties.


Tot mijn klantenkring
behoren particulieren en organisaties, zoals gemeenten, ministeries, zorg- & onderwijsinstellingen, vervoersbedrijven, CAO-bedrijven, adviesbureaus en de rechtspraak. Bij voorkeur bouw ik met mijn opdrachtgevers een duurzame werkrelatie op. Weet hebben van ontwikkelingen en actuele vraagstukken, praat gemakkelijker en vormt een goede basis om efficiënt en praktisch te kunnen begeleiden en adviseren .

Mijn manier van werken
Ik werk vanuit verbinding en betrokkenheid, intuïtief en doelgericht. Door in een veilige setting structuur te bieden en complexe zaken eenvoudig te maken, inspireer en daag ik mensen uit, waardoor er ruimte voor een ander perspectief ontstaat en zij een stap kunnen zetten.

Bij alle vraagstukken
maak ik gebruik van systemisch en systeemwerken, TA, NLP, RET, TAO, de zelfresonantie-methode en Theory U. Ik volg de beroepscode van coach/counselor van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam en de Ethische Code van Phoenix Opleidingen te Utrecht.