SYSTEEMBEWUST LEIDERSCHAP VOOR PROFS ==>

Elke organisatie staat dagelijks voor nieuwe uitdagingen en is genoodzaakt te anticiperen op politieke, maatschappelijke en globale ontwikkelingen. Jij als medewerker, wordt gevraagd efficiënter, ondernemender en klantgerichter te werken. Of jij hierin succesvol bent, hangt vaak niet af van de inhoud. Het gaat eerder om het proces, je plek in de organisatie en wat er in de interactie tussen jou en je collega's gebeurt. Hier inzicht in krijgen, zorgt ervoor dat jij en je collega's het kunnen hebben waarover het werkelijk moet gaan.

Op basis van ruim 30 jaar werkervaring heb ik deze 3-daagse training ontwikkeld die ik graag had gevolgd in de tijd dat ik werkzaam was als projectleider en teammanager.

Wil jij:
- gezien en gehoord worden als professionele gesprekspartner met impact?
- goed kunnen dealen met tegengestelde belangen én bij jezelf blijven?
- leren varen op je eigen kompas?
- meer rust, vitaliteit & voldoening in je werk?
- jouw kwaliteiten optimaal inzetten?
- investeren in persoonlijk & professionele ontwikkeling?
- gemakkelijker resultaten behalen en leuker samenwerken?

Als je antwoord JA is op één of meer van bovenstaande vragen, dan ben je van harte welkom. In deze 3-daagse training Systeembewust leiderschap voor professionals, sta jij centraal en hoe jij binnen jouw organisatie met plezier en met impact kunt werken. Ook in tijden van veranderingen.

MET IMPACT LEUKER & SLIMMER SAMENWERKEN

Werkwijze en resultaten
Thema’s in deze 3-daagse training zijn: systeembewust leiderschap, boven- & onderstroom, de 4 interventiezones en teamontwikkeling, de transitiecirkel, verbindende communicatie, samenwerken in (project-)teams en interventies om transities vorm te geven.
Door afwisseling van theorie, creatieve en ervaringsgerichte werkvormen krijg je inzicht in hoe jij opereert en hoe jij je plek inneemt in werkrelaties binnen jouw organisatie. Je verkent de onderliggende dynamiek tussen jou en jouw collega’s en wat verandering met een mens doet. Deze bewustwording is de basis om ander, meer effectief gedrag te tonen en collega´s hierin mee te nemen

Doelgroep
Professionals/stafmedewerkers/ projectmanagers in een adviesrol die opereren tussen verschillende belangen en partijen. Werkzaam in: HRM, financiën, juridische & economische zaken, logistiek, kwaliteit & veiligheid, opleiding, bedrijfsvoering, organisatieontwikkeling, ruimtelijke ordening, publiekszaken of het sociale domein. Als je aan deze training deelneemt verwachten wij dat je bereid bent om jouw eigen thema's in te brengen.

Praktische informatie
De maximale groepsgrootte is 8 personen. De training onderscheidt zich door kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en veelzijdigheid. Gestart wordt met een intake via zoom, 2 aansluitende trainingsdagen, 1 coachgesprek tussendoor, trainingsdag 3 en een afrondend gesprek na 3 maanden. Via open inschrijving en in company is de training Systeembewust leiderschap voor professionals in het aanbod opgenomen.